Fiica unul celebru rapper: «Vreau să mă fac băiat». Are doar 14 ani

12 iunie 2014 13:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiica rapperului R. Kelly, de 47 de ani, care are doar 14 ani, a anunţat pe o reţea de socializare că vrea să devină transsexual. Jaya vrea să-şi schimbă numele în Jay Kelly.

Aceasta a mărturisit pe site-ul Ask.fm că se simte băiat încă de la vârsta de 6-7 ani şi mama sa a susţinut-o în tot ceea ce a făcut sau a simţit.

"Mama (Andrea Kelly, n.r.) mi-a spus: «Iubito, eu te iubesc indiferent dacă eşti bisexuală, gay, lesbiană, spune-i cum vrei că eu tot te voi iubi foarte mult». Ea a fost mândră de mine, iar eu i-am spus: «Mulţumesc mama, pentru că accepţi ce sunt", a spus fiica rapperului R. Kelly, pe numele său real, Robert Sylvester Kelly.

Jaya Kelly (foto Instagram)

Aceasta a adăugat că este nerăbdătoare să se supună intervenţiilor chirurgicale necesare pentru a deveni pe deplin bărbat."Cred că sunt băiat şi vreau ca operaţiile şi tratamentul hormonal să mă ajute să fiu ceea ce trebuie să fiu", a adăugat ea.

Tatăl ei nu a facut nici un comentariu cu referire la acest subiect.Artistul, care are o avere de 150 de milioane de dolari, a fost căsătorit cu Andrea Kelly între 1996 şi 2009. R. Kelly are două fete, Joann (16 ani) şi Jaya (13 ani), şi un băiat, Robert (12 ani).

Mai multe