Fiica vitregă a lui Matt Damon s-a vindecat de coronavirus. ”Covid-19 e înspăimântător”

13 mai 2020 18:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Matt Damon este blocat din luna martie în Irlanda, într-o suburbie a capitalei Dublin, împreună cu soția sa și cu cei trei copii ai lor. Fiica cea vitregă a actorului însă, studentă la New York, s-a infectat cu noul coronavirus, împreună cu colegele ei de cameră. Din fericire, Alexia s-a vindecat, chiar dacă experiența ei a fost înspăimântătoare.

Actorul din ”Identitatea lui Bourne”, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre Alexia, fata soției lui din prima căsnicie, la emisiunea Graham O’Toole and Nathan O’Reilly on Spin 103.8’s Fully Charged.

Astfel, în timp ce el însuși a rămas blocat în Irlanda, alături de Luciana baroso, soția lui, și cei trei copii ai lor, Alexia, studentă la New York, a trecut prin experiența înspăimântătoare a noului coronavirus.

”Fiica noastră mai mare este studentă la New York. A avut Covid, împreună cu colegele ei de cameră, dar a trecut cu bine prin asta. Toată lumea e ok. Pentru mama lui Lucy și pentru mama mea însă, pentru această generație e înspăimântător. Cred că toți am recepționat mesajul, respectăm regulile de izolare și de distanțare socială, ne spălăm pe mâni și tot restul, dar e înspăimântător, cu siguranță pentru părinții noștri”, a decarat Matt damon, conform Daily Mail.

Actorul locuiește în acest moment într-o suburbie din Dublin din martie, după ce, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a mai putut întoarce în SUA. Acesta se afla în Irlanda pentru filmările la producția The Last Duel, regizată de Ridley Scott. 

Citește și:

Guvernul SUA anticipează o creștere a numărului de decese cauzate de Covid-19 în luna mai

75.000 de americani ar putea muri în pandemia de coronavirus și nu din cauza COVID. De unde vine pericolul

Mai multe