Fir întins, Stallone! Cum se relaxează actorul de 74 de ani în plină pandemie

10 februarie 2021 10:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, a găsit soluția ideală de a evita aglomerația urbană. El trage de fiare în sala de fitness amenajată la subsolul vilei din Los Angeles și se relaxează mergând la pescuit în largul coastelor californiene. Recent, el a luat barca și s-a dus să dea la pește în largul coastelor din oceanul Pacific și a postat o fotografie din timpul sesiunii de pescuit.

S-a săturat să stea în casă și să se ascundă de noul coronavirus! Sylvester Stallone, 74 de ani, și-a găsit timp să iasă din nou la o plimbare cu vaporașul. Actorul din Rambo obișnuia să își petreacă vacanțele în St Tropez, Franța, unde stătea cu familia aproape o lună la începutul fiecărui an. Dar pandemia i-a dat peste cap planurile. Și pentru că în această perioadă, majoritatea starurilor de la Hollywood au parte de mai puțină agitație, Rambo și-a pregătit undițele și a ieșit să dea la pește. Evident, evenimentul a fost punctat cu o fotografie postată marți pe Instagram.  Actorul care are o avere estimată la 400 de milioane de dolari  a punctat că pandemia l-a învățat să aprecieze mai mult lucrurile simple și să se bucure de micile plăceri ale vieții de familist.

Citește și:

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

Stallone și-a dus familia în mini-croazieră

Sylvester Stallone, 74 de ani, și-a scos fetele la o plimbare cu vaporașul, în a treia săptămână din 2021, în largul coastei californiene. El a punctat momentul cu o fotografie alături de Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. A postat fotografia duminică, 17 ianuarie, pe pagina lui de Instagram și a ținut să sublinieze că e cel mai fericit bărbat din lume alături de asemenea frumuseți.

Mai multe