Fiță de 12.000 de dolari! Fata de nici 3 ani a lui Kylie Jenner are ghiozdan scump cât o mașină

2 octombrie 2020 17:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Asta da fiță! Fata lui Kylie Jenner a avut, în prima zi de grădiniță, un ghiozdan de 12.000 de dolari. Din cauza pandemiei de COVID-19, micuța face grădinița de acasă, dar mama ei a vrut neapărat să aibă cel mai scump ghiozdan.

Fata lui Kylie Jenner (23 de ani) a avut, în prima zi de grădiniță, un ghiozdan de 12.000 de dolari. Micuța Stormy, care are 2 ani și jumătate, a fost dotată de mama ei cu un ghiozdan Hermes de culoare roz, deși face cursurile de grădiniță de la distanță. Mama ei celebră și bogată a vrut ca fetița să simtă emoția începerii grădiniței, chiar dacă va sta acasă. Stormy a sărit în sus de bucurie și a strigat: ”Prima zi de grădiniță, prima zi de grădiniță”.

Mama ei a pozat-o cu ghiozdamul și a pus pozele pe rețelele sociale.

Poza de 2,5 milioane de like-uri! Kylie Jenner şi-a înnebunit fanii cu sânii ei

Kylie Jenner a pozat cu sânii pe-afară într-un pictorial incendiar

Kylie are o avere de 600 de milioane de dolari

Kylie Jenner are o avere de 600 de milioane de dolari, adunată pe propriile puteri, nu are însă noroc în dragoste. Ea s-a despărţit de rapperul Travis Scott (29 de ani), tatăl fetiței, după doi ani de relație. Kylie s-a cuplat cu Travis în 2017, la Festivalul Coachella şi în câteva săptămâni a rămas însărcinată. Ultima oară, cei doi au fost văzuţi împreună la 27 august 2019, la premiera documentarului “Travis Scott: Look Mom I Can Fly”, care prezintă viaţa personală şi profesională a rapperului. De atunci relaţia lor s-a răcit. Kylie Jenner şi Travis Scott au decis să o crească împreună pe fetiţa lor, de aceea vor păstra o relaţie amicală. Fata lui Kylie Jenner a avut, în prima zi de grădiniță, un ghiozdan de 12.000 de dolari.

Mai multe