Fiul lui Britney Spears face dezvăluiri incendiare: „Mama ar putea să renunţe la muzică”

5 martie 2020 13:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiul cel mic al prinţesei muzicii pop, Britney Spears, a făcut recent. dezvăluiri incendiare. Jayden Federline a spus lucruri şocante despre mama lui şi despre bunicul său.

Jayden Federline, în vârstă de 13 ani, fiul cel mic al cântăreţei Britney Spears (38 de ani), a declarat, marţi, într-o transmisiune în direct pe Instagram că mama lui nu are interes să-şi reia cariera muzicală. El a făcut public dezinteresul lui Britney pentru muzică. Copilul l-a acuzat pe bunicul lui, tatăl lui Britney, Jamie Spears, că este o persoană rea, care împiedică evoluţia artistică a mamei lui. Jayden a explicat că Britney este tot mai departe de a reveni pe scenă sau în studiourile de înregistrări. “Nu am văzut-o să facă deloc muzică nouă. Îmi amintesc că am întrebat-o o dată: «Mamă, ce se întâmplă cu muzica ta?», iar ea mi-a răspuns: «Nu ştiu, dragul meu. Cred că aş putea să renunţ la ea».

Jayden însuşi spune că posibila retragere a ei l-a şocat

Jayden Federline a povestit urmăritorilor lui că răspunsul celebrei sale mame l-a şocat. De aceea a întrebat-o: “Ce zici? Ştii câţi bani se câştigă din asta?”. Însă nici averea pe care Britney ar face-o dacă şi-ar relua cariera muzicală nu este un motiv suficient care să o facă să se întoarcă la muzică. În timpul transmisiunii pe Instagram, care a durat 20 de minute, Jayde a răspuns şi la întrebări legate de familia lui. El a spus că iubitul mamei sale, Sam Asghari, este “un tip de treabă”. În privinţa bunicului, Jamie Spears , Jayden a mai spus că “Este un nemernic. Pentru mine, poate să moară”. În schimb, el a spus că o adoră pe bunica lui, Lynn Spears. Fiul cel mic al prinţesei muzicii pop, Britney Spears, a făcut dezvăluiri incendiare.

Mai multe