Fiul lui David Beckham nu știe să parcheze. Ce bolid de lux conduce

7 octombrie 2016 8:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Am putea spune că este ceva normal pentru un șofer începător să ia o amendă. Pentru Brooklyn Beckham (17 ani) însă, cel mai mare fiu al lui David și Victoria Beckham, nu va fi o problemă să o achite dacă ne uităm la bolidul său de lux pe care-l conduce.

Poate că Brooklyn este încă prea tânăr pentru a ști că nu trebuie să parchezi într-un loc nepermis. Atunci când s-a întors la mașina sa – un Mercedes de peste 41.000 de euro – a observat că pe parbriz avea lăsat un bilet pe care scria că trebuie să plătească o amendă de 134 de euro pentru că a parcat într-un loc nepermis, informează The Sun.

Paparazzi nu l-au surprins pe fiul cel mare al lui David Beckham părând prea îngrijorat de amenda pe care a primit-o – în mod cert acesta nu va da fuga până la părinții săi pentru a se plânge de situație.

De altfel, Brooklyn calcă pe urmele părinților săi, fiind deja integrat în lumea modei datorită trăsăturilor sale fizice, dar și a faimei.

Recent, tot jurnaliștii de la The Sun au aflat că fiului celebrului fotbalist a primit o ofertă de peste 100.000 de euro pentru a apărea într-o reclamă a companiei de electronice Huawei. „Compania l-a ales pe Brooklyn pentru că este tânăr, prezentabil și văzut ca un model pentru copiii de vârsta lui. Are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și este o modalitate bună de a-i implica pe tineri”, a declarat o persoană apropiată familiei Beckham.

Mai multe