Fiul lui Pierce Brosnan a ajuns boschetar

26 iunie 2019 18:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu mai are nici un ajutor! Chris Brosnan, fiul celebrului actor Pierce Brosnan, a ajuns pe drumuri. Nu a mai putut plăti chiria şi a fost dat afară din casă. Dependenţa de droguri i-a distrus viaţa.

Chris Brosnan, în vârstă de 46 de ani, a fost asistent de regie la celebrele filme ale tatălui său, Pierce Brosnan (66 de ani), “007 şi Imperiul Zilei de Mâine”, din 1997, şi “Lumea nu e de ajuns”, din 1999. 

Însă, după ce a devenit dependent de heroină şi cocaină, a făcut puşcărie timp de trei luni pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost arestat pentru furt, celebrul lui tată nu a mai vrut să ştie de el. 

Pierce, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a rupt toate relaţiile cu Chris din 2008. 

De atunci, nu l-a mai ajutat cu bani şi nu a mai vrut să ştie nimic de soarta lui. Recent, Chris a ajuns să aibă datorii de 6.500 de dolari la chirie şi proprietarul l-a anunţat că îl dă afară din casă. Bărbatul a cerut disperat ajutorul faimosului lui tată, însă nu a mai primit nici un ajutor. 

Chris Brosnan este fiul Cassandrei Harris, prima soţie a lui Pierce Brosnan, care a fost răpusă de un cancer ovarian, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. El este rezultat din căsnicia Cassandrei Harris cu Dermot Harris, care a durat între 1970-1978, ca şi sora lui, Charlotte. 

Pierce s-a însurat cu Cassandra în 1980 şi i-a adoptat pe Chris şi pe Charlotte, când tatăl lor, Dermot Harris, a murit, în 1986. 

Charlotte a fost foarte apropiată de tatăl adoptiv, care a susţinut-o mereu financiar. Ea a murit în 2013, la numai 41 de ani, răpusă de cancer ovarian, ca şi mama ei. Pierce a fost distrus de această nenorocire.

 El şi-a refăcut viaţa în 2001, când s-a căsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith, de 55 de ani. Pierce şi Keely au împreună doi copii, Dylan, de 22 de ani, şi Paris, de 18 ani.

Mai multe