Fiul lui Robert Downey Junior, acuzat de posesie de droguri!

8 august 2014 13:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Indio, fiul lui Robert Downey Jr. şi al fostei sale soţii, actriţa Deborah Falconer, a fost pus oficial sub acuzare pentru posesie de droguri. În vârstă de 20 de ani, tânărul a fost arestat şi transportat la sediul unei unităţi de poliţie locale.

Adolescentul se afla într-o maşină în momentul în care, în urma unei percheziţii a poliţiei, asupra lui s-a găsit cocaină, potrivit contactmusic.com. Acesta a fost arestat pe loc.

La rândul său, şi tatăl tânărului, Robert Downey Jr., a avut mari probleme din cauza alcoolului şi a dependenţei de droguri, în urmă cu mai mulţi ani. Starul american a fost internat de multe ori în clinici de dezintoxicare. Şi Robert Downey Jr. a ajuns în arestul poliţiei şi chiar la închisoare.

Robert Downey Jr. a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi cu alte roluri din filmele"Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider. Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood .

Mai multe