Fiul lui Stallone a murit din cauza dinţilor

18 iulie 2012 14:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

"Fiul meu nu bea şi nu se droga. A murit numai din cauza durerilor de dinţi", a declarat Sasha Czack, care a făcut dezvăluiri incendiare reporterilor de la ziarul "News York Post".

Mama lui Sage Stallone crede că acesta a fost ucis de o supradoză de calmante pe care le-a luat după ce dentistul i-a extras 5 dinţi.

"Eu i-am spus să nu facă aşa ceva. Am auzit de oameni care au murit după ce şi-au făcut diferite operaţii în gură. Nu este voie să îţi scoţi mai mult de un dinte o dată", a spus plângând şi suspinând, neîmpăcată, fosta soţie a lui Sylvester Stallone.

"Nu m-a ascultat. Probabil că, din cauza durerilor îngrozitoare pe care le-a avut în urma extracţiilor, nu a respectat dozele de calmante prescrise", a adăugat ea. Sage a fost găsit mort în locuinţa lui din Hollywood Hills, în ziua de 13 iulie.

Starul a angajat un detectiv pentru a dezlega misterul

Sylvester Stallone e şi el în culmea disperării după ce şi-a pierdut fiul. El a angajat un detectiv celebru pentru a face lumină în cazul decesului lui Sage. Rezultatele autopsiei vor fi gata în 6 săptămâni.

Ceremonia de înmormântare a lui Sage Stallone va avea loc sâmbătă la Biserica Catolică din Brentwood, California. Mama lui a cerut ca oamenii să nu aducă flori, în schimb să doneze bani pentru organizaţia Autism Speaks, fiindcă fratele defunctului, Seargeoh (33 de ani), este autist.

Mai multe