Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri

19 septembrie 2017 19:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, în urmă cu câteva zile, pentru suspiciunea de amenințare al unui coleg de apartament cu un cuțit. Van Varenberg (21 ani) a fost reținut de poliție și pentru posesia de substanțe interzise, dar a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 10.000 de dolari.

Fiul lui Van Damme a fost filmat de camerele de supraveghere atunci când a fost reținut de poliția locală din Arizona pentru că îți amenințase colegul de apartamentu cu un cuțit de bucătărie.” Băieți, doriți puțină publicitate?” , ar fi întrebat Van Varenberg atunci când a fost condus de reprezentanții polițieila secție.

Potrivit Daily Mail,tânărul a negat acuzațiile care i-au fost aduse și l-a numit pe colegul de cameră cel mai bun prieten al său. Colegul a contrazis spusele lui Van Varenberg și a părut foarte speriat de ce s-a întâmplat atunci când a oferit o declarație poliției. Presupusa victima a mărturisit că fiul lui Van Damme l-a amenințat că îl va omorî dacă nu îl ascultă cu sfințenie. Atunci când a fost întrebat dacă dorește să se afle sub protecția poliției, a acceptat fără să se gândească de două ori.

Oamenii legii au găsit în apartamentul lui Van Varenberg o sabie, un cuțit, un pistol, precum și substanțe interzise. El va trebui să se prezinte în fața instanței în data de 20 septembrie pentru a răspunde acuzațiilor care îi sunt aduse. 

Mai multe