Fiul unui actor celebru îl acuză pe Spacey: „E prădător sexual! M-a pipăit între picioare”

5 noiembrie 2017 11:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lista acuzațiilor de pedofilie la adresa lui Kevin Spacey se extinde de la o zi la alta! Acum, fiul celebrului actor Richard Dreyfuss face dezvăluiri incredibile. El spune că a fost hărțuit sexual de regizor, pe când avea 18 ani, iar tatăl său se afla în aceeași încăpere.

Mărturia lui Harry Dreyfuss, fiul lui Richard Dreyfuss a fost făcută pentru Buzzfeed.com, iar acesta menționează că incidentul a avut loc în 2008, atunci când tatăl său și regizorul lucrau la un film în Londra. Harry spune că a fost inspirat de curajul lui Anthony Rapp de a mărturisi public că a fost agresat sexual de către Spacey pe caând avea 14 ani, așa că a decis și el să iasă în față și să povestească.

„S-a întâmplat într-o noapte, când eram toți trei singuri în apartamentul lui Kevin, eu, asistând la repetițiile tatălui meu. Tata nu a văzut și nici eu nu i-am spus despre incident, mulți ani de atunci. În shimb, mi-am petrecut următorii nouă ani povestindu-le altora la petreceri, pentru a ne amuza”, a declarat Harry Dreyfuss, conform usatoday.com.

„Kevin Spacey e un prădător sexual, dar nu m-am gândit niciodată că ar fi o opțiune să vorbesc despre asta serios. Timp de 20 de secunde, cât a durat, centimetru cu centimetru, Kevin și-a deplasat mâna de pe coapsa mea, până între picioare. Mintea mi s-a încețoșat. M-am oprit din citit și am făcut ochii mari. Nu știu cât timp am stat așa acolo. Putea să fi durat vreo 20 de secunde, sau la fel de bine o fi putut dura vreo cinci minute. Este cea mai dificilă parte a poveștii când îmi amintesc. Ceea ce știu foarte bine este că l-am adimart pe Kevin, dar nu mai pot spune același lucru și după ce s-a întâmplat”, a mai adăugat fiul actorului.

Potrivit avocaților săi, Kevin Spacey neagă orice acuzație venită din partea lui Harry Dreyfuss, dar a refuzat să dea vreo delcarație pentru Buzzfeed. În schimb, Richard Dreyfuss, după ce a văzut mărturia băiatului său, a scris un comentariu pe Twitter: „Îmi iubesc fiul mai mult decât pot descrie în cuvinte și sunt incredibil de mândru de fiul meu acum”.

Mai multe