Fosta «fată de la pagina trei» a murit din cauza cancerului ovarian!

25 mai 2011 17:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Suzanne Mizzi, fosta fata de la Pagina 3 din Marea Britanie, a decedat la vârsta de 43 de ani, după ce un an a dus o luptă grea împotriva acestei boli necruţătoare.

Vezi şi:

Preşedintele Rapidului e în doliu. Soţia lui «Vamă» s-a stins în spital

Drama lui Dinu: «Of, Doamne, cât mă mai laşi să trăiesc?»

Mamă a doi copii, Suzanne a murit duminică, la Spitalul St Joseph din Londra, din cauza cancerului ovarian. Ea a fost una dintre cele mai bine cotate fotomodele în jurul anilor 80 în industria glamour. Apoi a devenit model pe catwalk şi imaginea Vivienne Westwood.

"Suzanne a fost o persoană frumoasă atât la exterior, cât şi în interior. A fost fata de la Pagina 3, un model,  o celebritate, o artistă. A avut o viaţă minunată. Am fost împreună 30 de ani", a declarat soţul ei, Frank Camilleri, tabloidului The Sun.

Cei doi au împreună un băiat, Geo, 7 ani, şi o fetiţă, Sienna, 6 ani.

Mizzi a ajuns celebră în 1984 când a debutat în modellingul glamour la vârsta de 17 ani. Patru ani mai târziu a semnat un contract de 400.000 de lire pentru propria sa colecţie de lenjerie intimă.

Mai târziu, după ce a semnat cu Storm şi a devenit imaginea Vivienne Westwood, compania de asigurări a decis să-i asigure corpul la 11 milioane de lire.

Suzanne la înmormânatarea lui Alexander McQueen FOTO: Daily Mail

Mai multe