Fosta iubită a DJ-ului Avicii a rupt tăcerea: «A fost cel mai apropiat confident»

21 aprilie 2018 22:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Moartea lui Tim Bergling, DJ-ul suedez, a șocat o lume întreagă. Artistul care purtase numele de scenă Avicii, a murit la vârsta de 28 de ani, iar fosta iubită a lui a mărturisit că îi vine foarte greu să conștientizeze că acest lucru s-a petrecut. Îi este dor de el și nu crede că se va putea obișnui cu lipsa lui.

Ea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat cât de mult a însemnat Avicii pentru ea, dar și cât de greu îi va fi să suporte lupsa lui pentru totdeauna. El i-a scris în urmă cu ceva timp o piesă, iar ea a recunoscut că nu va reuși niciodată să se ridice la nivelul valorii piesei.

”Haide iubito, nu renunță la noi. Alege-mă, și îți voi arăta dragostea. Acestea sunt versuri ale unei melodii pe care Tim a scris-o pentru mine. Mi-aș fi dorit să mă fi ridicat la înălțimea lor. De doi ani cât am fost împreună, el a fost cel mai apropiat confident și cel mai bun prieten al meu. Acum nu pot să mă uit la Bear (n.r. urs, în limba engleză) fără să știu că nu-i voi mai vedea fața niciodată”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Trupul neînsuflețit i-a fost găsit în Muscat, Oman, vineri 20 aprilie, iar anunțul a fost făcut de reprezentanții oficiali ai artistului.

„Cu profund regret vă anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut drept Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia lui este devastată. Vă rugăm pe toți să le respectați nevoia de intimitate în aceste momente dificile. Nu vor fi făcute alte comunicări pe această temă”, a transmis publicistul artistului, Diana Baron.

Mai multe