Fosta lui Plein, imagini de infarct pe Instagram! Andreea Sasu a pozat goală în cadă

2 martie 2018 14:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are un trup de zeiţă şi nu se sfieşte să şi-l dezgolească. De când s-a despărţit de designerul Philipp Plein, Andreea Sasu (27 de ani) s-a dedicat în totalitate carierei de model, iar ultimele pictoriale cu românca i-au năucit pe internauţi.

Bruneta originară din Paşcani a postat pe pagina de Instagram câteva fotografii de la o şedinţă foto realizată pentru Glamour.

Andreea se bălăceşte goală într-o cadă imensă şi rotundă. Fosta iubita a lui Philipp Plein arată demenţial şi şi-a etalat fundul bombat şi sânii siliconaţi, spre încantarea fanilor de pe Instagram.

“Cele mai tari lucruri care ţi se întâmplă în viaţă sunt acelea despre care nu poţi spune nimănui”, a scris bruneta lângă poza sexy. Fanii nu au mai contenit cu laudele şi i-au admirat trupul fără cusur.

Andreea Sasu şi Philipp Plein s-au despărţit anul trecut, după o relaţie de mai bine de un an, timp în care bruneta a dus o viaţă ca-n poveşti. Plimbări cu avionul privat, vacanţe şi petreceri exclusiviste, dar şi cadouri de sute de mii de euro.

Mai multe