Fosta lui Plein și a lui Bodi l-a făcut fericit pe Michele Morrone în The Next 365, pe Netflix

23 august 2022 19:14   Vedete internaționale

Vă mai aduceți aminte de voluptoasa Justyna Gradek, cea care a avut o aventură fulgerătoare cu Alex Bodi, chiar după ce i-a furat câteva zeci de mii de euro designerului Philip Plein? Ei bine Justyna intră din nou în scenă, la propriu, căci o veți putea viziona în thrillerul erotic "The Next 365 days", unde îl va avea partener pe actorul Michele Morrone. 

Justyna Gradek este o femeie ambițioasă, conștientă de atuurile sale și doritoare să evolueze în carieră. După ce i-a sucit mințile lui Philip Plein și l-a lăsat fără câteva zeci de mii de euro, apoi a bifat o idilă cu Alex Bodi, Justyna, fată întreprinzătoare de felul ei, a țintit către o carieră de actriță și nu în orice fel de producție, ci într-un film de Netflix. 

Justyna Gradek a fost distribuită în câteva scene fierbinți, din thrillerul erotic "The Next 365 days", în care a filmat câteva scene interzise cardiacilor alături de actorul Michele Morrone. 

Fosta lui Alex Bodi a reușit să impresioneze pe regizorii producției "The Next 365 days"  Barbara Białowąs și Tomasz Mandes, care au considerat-o persoana potrivită să joace rolul unei vampe ce emană senzualitate prin toți porii și care este gata să devoreze orice bărbat. 

Thrillerul erotic «The Next 365 Days» este o peliculă controversată

«The next 365 days» este un film thriller erotic polonez regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes și reprezintă o continuare a filmului 365 Days. Producția este bazată pe cel de-al treilea roman al trilogiei scrise de Blanka Lipińska și îi are în rolurile principale pe Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska, Rebecca Casiraghi și Michele Morrone.

În filmul original, Massimo, un membru al mafiei, o răpește pe bogătașa Laura și a ține ostatică timp de un an (365 de zile) în încercarea de a o face să se îndrăgostească de el.

Mai multe