Fosta soție a lui Boris Becker, dezbrăcată de valuri la Miami două zile la rând- FOTO

15 aprilie 2019 18:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lilly Becker, fosta nevastă a germanului Boris Becker, a avut parte de o serie de accidente vestimentare în apele oceanului.

În vârstă de 43 de ani, frumoasa olandeză Lilly Becker, care a divorțat anul trecut de fostul lider mondial ATP Boris Becker după nouă ani de mariaj, se află în aceste zile într-o vacanță la Miami Beach. Ea a fost urmărită de paparazzi și aceștia au surprins-o, în două zile la rând, surprinsă de valuri atât de tare încât de fiecare dată sânul drept a rămas dezgolit. Culmea e că a purtat costume de baie diferite…

În ceea ce privește divorțul de Boris Becker, Lilly pare că vrea să uite cât mai repede perioada petrecută alături de neamțul antrenat pe vremuri de Ion Țiriac. Ea a declarat că ”totul s-a terminat între noi. 2018 a fost cel mai urât an din cei 42 trăiți până atunci. El m-a dezamăgit îngrozitor. Iar ceea ce înrăutățește lucrurile este faptul că totul este public. Dar eu  m-am măritat cu o persoană public, poate așa trebuia să fie”, a spus ea pentru Daily Mail.

Mai multe