Fosta soţie a lui Johnny Depp, Amber Heard, cu sânii pe afară la curăţenia generală

31 iulie 2018 11:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Jonny Depp, Amber Heard a fost surprinsă de paparazzi de peste Ocean într-o ipostază compromiţătoare. Dacă pe covorul roşu, diva arată precum o figură desprinsă din revistele de modă, strălucind şi debordând de eleganţă, în timpul liber, Amber nu acordă atenţie modului în care se îmbracă.

Fosta soţie a lui Johnny Depp a fost surprinsă de fotoreporterii de peste Ocean în timp ce se afla în plin proces de curăţare a garajului. Într-o salopetă albă, foarte decupată, care a scos la iveală aproape tot, Amber s-a aplecat după lucrurile pe care le-a aranjat după cum a dorit.

Nu i-a păsat de privirile curioase şi a continuat să se ocupe de curăţenie, în ciuda faptului că sânii ei se aflau mai mult afară din salopetă decât în interiorul acesteia. 

Este de înţeles că, aflându-se în propria casa, pe Amber nu a interesat-o cum se afişează, dar se pare că a uitat că oricând paparazzi pot fi cu ochii pe ea pentru a surprinde astfel de momente. 

Povestea de dragoste dintre Johhny Depp şi Amber Heard

S-au cunoscut în 2011, la filmările pentru The Rum Diary, și ulterior au început să iasă împreună, iar în februarie 2015 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la reședința lor din Los Angeles. Povestea de dragoste s-a încheiat după doar doi ani, după ce Amber l-a acuzat pe Johnny Depp de violenţă domestică pe fondul consumului exagerat de licori bahice. 

Johnny Depp a mai fost căsătorit o dată, în 1983, cu make-up artistul cu Lori Anne Allison, de care a divorțat în 1985. Actorul a mai ieșit cu Winona Ryder și Kate Moss, însă cea mai longevivă relație a sa a fost cea cu actrița și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis, cu care a fost timp de 14 ani, din 1998 până în 2012. Johnny Depp și Vanessa Paradis au împreună doi copii: Lily-Rose Melody Depp, în vârstă de 19 ani, și John Cristopher Depp, în vârstă de 16 ani.

Mai multe