Fostul bodyguard al lui Britney Spears:«Îmi ordona să i-o trag!»

9 septembrie 2010 15:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a fost dată în judecată de Fernando Flores, una din fostele sale gărzi de corp. Acesta, un tânăr poliţist din Los Angeles, o acuză pe tânăra artistă de hărţuire sexuală şi abuz repetitiv.

El a spus că Britney i-a făcut avansuri evidente încă de la începutul anului 2009, când s-a angajat în slujba ei şi chiar a dat detalii: "Britney purta o rochie de dantelă, transparentă cu care se plimba prin faţa mea ostentativ. Scăpa ţigara din mână intenţionat, apoi se apleca, lăsându-şi organele genitale descoperite", a declarat Flores.

Mai mult, cântăreaţa îl chema pe bodyguard în camera ei, unde îl aştepta complet dezbrăcată pe pat. "Ştiu că mă doreşti, hai, trage-mi-o!", i-ar fi ordonat vedeta bodyguardului.

Tot acesta spune că Britney şi-ar fi abuzat şi proprii copii, fie bătându-i cu o curea, fie dându-le carne de mâncare, deşi ştia că sunt alergici.

"Odată chiar şi-a pus o funie de gât şi le-a arătat acestora că se va spânzura dacă nu renunţă să ţipe", a mai scris, sub jurământ Flores.

Mai multe