Fostul soț al actriței Monica Bellucci, tată pentru a treia oară, cu soția tinerică

2 ianuarie 2019 10:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Vincent Cassel a anunțat în prima zi a anului 2019 că urmează să devină tată pentru a treia oară. Fostul soț al actriței Monica Bellucci, aflat în vacanță în Brazilia, a publicat pe Instagram un filmuleț în care își răsfață soția însărcinată.

Vincent Cassel (52 de ani) a anunțat pe ritmuri braziliene că soția sa, fotomodelul Tina Kunakey (21 de ani), este însărcinată. Actorl a publicat un videoclip emoționant pe contul personal de Instagram.

Pe o plajă din Bahia, în nordul Braziliei, abia încăpându-și în piele de fericire, actorul mângâie și sărută burtica Tinei. Într-un costum de baie din două piese, galben intens, fotomodelul afișează o formă de zile mari și un zâmbet de copertă.

Vincent Cassel a divorțat de Monica Bellucci în 2013

Pentru Cassel, acesta ar fi cel de-al treilea copil, după cele două fete pe care le are din mariajul cu actrița Monica Bellucci, Deva, de 11 ani, şi Léonie, de 8 ani. Cassel și Bellucci au divorțat în 2013, iar în 2016 actorul francez a început o relație cu Tina Kunakey, cu care s-a căsătorit în luna august a anului trecut.

Vincent Cassel este cunoscut pentru roluri din filme ca „Irréversible” (2002, r. Gaspar Noé), „Black Swan” (2010, r. Darren Aronofsky) şi franciza „Ocean's”.

Mai multe