FOTO: Ai râs la comediile lui, dar punem pariu că nu îl recunoşti?

26 ianuarie 2015 12:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cei prezenţi la Gala Premiilor Screen Actors Guild au rămas uimiţi când au dat cu ochii de actorul Zach Galifianakis.

Actorul american de 45 de ani i-a surprins pe toţi când a apărut la ceremonia de duminică, 25 ianuarie, mult mai slab şi fără barba deasă. Mai mult, Zach a purtat părul lung prins într-un coc la spate. 

Zach, care joacă în filmul "Birdman", a fost recompensat pentru jocul său actoricesc din peliculă, alături de întreaga distribuţie. În lung metrajul regizat de Alejandro González Iñárritu, mai joacă actori precum Michael Keaton, Naomi Watts, Edward Norton şi Emma Stone. 

În luna octombrie, actorul a ieşit pentru prima oară în public de la început dietei, la premiera de la New York a filmului "Birdman". Totuşi, în aceea perioadă, schimbarea nu era atât de drastică.

Pe atunci, el a glumit pe seama regimului: "Am slăbit cam 850 de grame. Am început să merg pe jos mult şi am renunţat la băutură. Gata, nu mai beau. Nu mă mai trezeam calumea. Sunt norocos că am putut renunţa, dar mama, ce dor îmi e de ea. E amuzant să fi slab. Acum pot să urc două seturi de trepte şi am nevoie doar de două ori de inhalor". 

Deşi Zach nu a vrut să spună cât a slăbit, conform dailymail.co.uk, el ar fi dat jos în jur de 25 de kilograme. 

Galifianakis a devenit faimos după ce a jucat în trilogia "Marea Mahmureală", alături de Bradley Cooper şi Ed Helms. Înainte de asta, el a apărut în mai multe seriale de comedie şi a avut propriul show, "Between Two Ferns with Zach Galifianakis" (nr: "Între două ferigi cu Zach Galifianakis"), în cadrul căruia lua interviuri unor celebrităţi, stând între două ferigi în ghivece. 

Mai multe