FOTO Ce face Paris Hilton într-o librărie? Nu prea are legătură cu cărţile

23 ianuarie 2013 12:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starleta americană Paris Hilton vrea să se dea intelectuală. Şi-a luat iubitul, River Viiperi, şi s-a dus glonţ la o librărie.

Paris Hilton şi cuvântul cărţi par două lucruri care nu au ce să caute împreună. Nici nu e de mirare că este aşa, dat fiind că starleta americană este cunoscută pentru petrecerile cu mult alcool la care participă, pentru lista lungă de iubiţi pe care i-a avut, pentru scandalurile în care a fost implicată de-a lungul anilor şi pentru multe alte asemenea.

Ei bine, acum blonda se pare că vrea să ofere o imagine de intelectuală. A plecat cu actualul ei iubit, River Viiperi, la librărie. Destinaţia a fost Book Soup din West Hollywood.

Aici, starleta americană s-a plimbat îndelung printre rafturile de cărţi cu titluri care mai de care mai diverse. Din când în când, a mai luat câte o carte şi a răsfoit-o, părând foarte preocupată de studiul literar.

Pe Paris n-a ţinut-o prea mult această stare şi a revenit rapid la vechile ei obiceiuri. În mijlocul librăriei, blonda şi-a scos cosmeticele din poşetă şi şi-a reîmprospătat rujul căci, deh!, doar e o divă!

Mai multe