FOTO Ce iubite a avut! Leonardo DiCaprio a ieşit numai cu fotomodele

5 iunie 2013 9:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio a spus mai demult că prefer "fetele normale adică student, chelnăriţe". Declaraţia lui nu i-a convins pe mulţi: mai toate iubitele lui Leo au fost fotomodele, inclusiv cea mai nouă achiziţie, modelul Tonni Garrn. Iată câteva dintre cele mai faimoase "fete normale" care au fost într-o relaţie cu actorul american.

Gisele Bundchen

Modelul Victoria Secret's a fost cu Leo timp de cinci ani, din 2000. Gisele l-a părăsit până la urmă pentru că s-a săturat de stilul lui de viaţă

Naomi Campbell

Cei doi au fost împreună pentru o vreme în 1995 şi se spune că sunt încă prieteni. Deşi Leo ar putea să nu mai fie în graţiile lui Naomi după ce a fost văzut, săptămână, la o petrecere cu fostul ei.

Eva Herzigova

Se zvoneşte că Leo şi Eva au avut o aventură în 1998, pe vremea când modelul era căsătorit cu bateristul Bon Jovi, Tico Torres.

Helena Christensen

Fosta Miss Danemarca a fost iubita lui Leo la scurt timp de la lansarea filmului "Titanic", în 1997.

Bar Rafaeli

Modelul israelian şi Leo s-au cunoscut în 2005, iar relaţia lor a durat până în 2011. Se pare că actorul chiar a intenţionat să o ceară în căsătorie.

Blake Lively

Actriţa este una dintre puţinele iubite ale lui Leo care să nu fie fotomodel, deşi are calităţile necesare. Cei doi s-au cunoscut în 2011, când Blake a dat o probă pentru rolul feminine din "Marele Gatsby".

Mădălina Ghenea

Românca a fost pentru scurt timp cu Leo, în octombrie 2011, înainte de a-l cunoaşte pe Gerard Butler.

Cara Delevingne

Leo a încercat să o convingă pe Cara să iasă cu el când s-au întâlnit la o petrecere la Cannes. Însă modelul de 20 de ani l-a refuzat pe motiv că e prea bătrân.

Mai multe