FOTO Celebri şi mincinoşi! Ei şi-au ascuns vârsta să pară mai tineri

20 ianuarie 2015 10:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţii şi actorii sunt deseori puşi în ipostaza de a minţi în legătură cu vârsta lor, pentru a atrage un public mai tânăr sau pentru a obţine contracte mai avantajoase. Cine sunt cei care au fost prinşi cu mâţa-n sac?

Nicole Scherzinger

În 2008, fosta cântăreaţă din trupa "Pussycat Dolls", a recunoscut că nu a fost sinceră în privinţa vârstei sale. Deşi ea împlinea 30 de ani, pe site-ul formaţiei susţinea că este cu 2 ani mai tânără, scrie Mirror.co.uk. Când a fost prinsă cu minciuna în sac, artista a replicat: "Trebuia să spun că am 27!"

Rapperul este ultima persoană de la care ne aşteptam să mintă în legătură cu vârsta sa. În 1999, el a declarat într-un interviu că are 24 de ani. De fapt, avea 27.

Nicki Minaj

În urmă cu 4 ani, cântăreaţa a fost implicată într-un incident, iar raportul poliţiei a dezvăluit vârsta reală: 28, nu 26 de ani, cum afirmase ea anterior. Morala: nu minţi în privinţa vârstei şi nu intra în belele cu poliţia!

Jennifer Lopez

Vedeta a susţinut mereu că s-a născut în 1970, dar când ea şi iubitul ei de atunci, Puff Daddy, au fost luaţi la întrebări în legătură cu un incident armat dintr-un club de noapte, Jennifer Lopez a fost nevoită să recunoască că s-a născut de fapt în 1969.

James Blunt

În încercarea de a atrage un public mai tânăr, artistul a declarat că este cu trei ani mai tânăr, însă vârsta sa reală, 36 de ani pe atunci, a fost dezvăluită de un ziar.

Nelly

Rapperul a fost trădat de certificatul de naştere când revista "Teen People" l-a introds în categoria celor mai sexy staruri sub 25 de ani, lucru confirmat şi de reprezentanţii săi. Însă, la scurt timp, s-a aflat că el avea de fapt 28 de ani.

Geri Halliwell

Când s-a lansat cu trupa "Spice Girls", vedeta a susţinut că avea 21 de ani, dar de fapt ea era cu 4 ani mai în vârstă. În plus, când ea declara că-şi sărbătoreşte cei 29 de ani, buna ei prietenă Victoria Beckham s-a scăpat şi a spus că ea avea deja 30 de ani.

Sandra Bullock

Prima oară, actriţa a minţit producătorii filmului "Love Potion" că are 29 de ani, pentru a pune mâna pe rolul unei cercetătoare mai în vârstă, dar, de fapt, ea era cu câţiva ani mai tânără. A doua oară, a minţit în revista "Vanity Fair" că este mai tânără, când de fapt avea câţiva ani în plus. Răspunsul ei a fost: "După o vreme, nici nu mai ştii câţi ani ai fiindcă ai minţit de atâtea ori!"

Paloma Faith

Cântăreaţa britanică a declarat că are 23 de ani pentru a obţine un contract cu o casă de discuri, dar ea avea de fapt 27. "Nu a fost o minciună calculată. De-abia după aceea mi-am dat seama de ceea ce am spus. Cred că dacă aş fi spus că am 27 de ani, nu m-ar fi acceptat. Sută la sută!", a mărturisit ea ulterior.

Mai multe