FOTO Cu cine s-a căsătorit o vedetă Playboy

1 septembrie 2014 11:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block, duminică, într-o ceremonie desfăşurată la Chicago, de la care a lipsit însă fratele mirelui, actorul Mark Wahlberg.

Frumoasa Jenny McCarthy, care şi-a început cariera pozând nud pentru revista Playboy, a fost până de curând gazda emisiunii "The View", un program de mare succes din Stalele Unite, potrivit mediafax.ro

Vedeta în vârstă de 41 de ani şi-a anunţat logodna cu Donnie Wahlberg în luna aprilie. La momentul respectiv, cuplul a declarat că ar dori să se căsătorească la New York.

Donnie Wahlberg a fost membru al trupei pop din 1980 New Kids on The Block, iar în prezent apare alături de fratele său, actorul Mark Wahlberg, într-o emisiune de tip reality show.

Actriţa Jenny McCarthy a devenit cunoscută după apariţia în 1993 în paginile revistei Playboy şi câştigarea titlurilor de Playmate of the Month şi Playmate of the Year. Profitând din plin de celebritatea obţinută, McCarthy a început să lucreze în televiziune, prezentând show-uri pentru MTV şi NBC.

Vedeta are un copil din căsătoria cu John Mallory Asher, de care a divorţat în 2005, după patru ani de căsnicie. McCarthy a avut o relaţie şi cu actorul de comedie Jim Carrey, între anii 2005 şi 2010.

Mai multe