FOTO Diva asta a făcut sex cu un preşedinte, un mare fotbalist şi o celebră actriţă!

18 martie 2013 10:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare la emisiunea "Secretos Verdaderos", difuzată în Argentina. Una dintre cele mai mari actriţe şi vedete de televiziune din Argentina, Graciela Alfano, a mărturisit ce personalităţi mari ale lumii i-au trecut prin aşternuturi.

Graciela Alfano, astâzi în vârstă de 60 de ani, este o recunoscută vedetă Argentiniană, care a jucat în numeroase filme, a apărut în piese de teatru şi a prezentat emisiune de televiziune de succes.

Ea a fost invitată la show-ul "Secretos Verdaderos" (n.r. "Secrete adevărate"), unde a vorbit fără ocolişuri despre viaţa sa sexuală.

Blonda a dezvăluit că a făcut sex cu marele fotbalist Diego Maradona, cu ex-preşedintele argentinian Carlos Menem, dar şi cu cântăreţul Rodrigo.

"La Carlos Menem m-a atras foarte mult acel ceva revoluţionar pe care îl avea în el... Cu diego Maradona a fost foarte frumos. A apărut la uşa mea cu un urs de plus gigant. Am ieşit în oraş, ne-am plimbat, după care ne-am dus la el acasă, la 4 dimineaţa...", a spus argentinianca.

Bomboana de pe tort a fost, însă, aventura sexuală pe care a avut-o cu actriţa braziliană Sonia Braga. Despre această divă din Brazilia, în vârstă de 62 de ani, s-a spus că s-ar fi iubit cu celebrii actori Robert Redford şi Clint Eastwood.

"Ne-am cunoscut pe vremea când ea filma pelicula «Dona Flor y sus dos maridos» în casa unei prietene de-a mea. Au fost momente plie de tandreţe între noi. A făcut parte din experienţa mea din tinereţe. Sonia era o zeiţă...", a povestit Graciela Alfano.

Argentinianca a fost măritată de trei ori şi a avut numeroase alte relaţii amoroase.

Mai multe