FOTO Geena Davis, transformare incredibilă. Actrița a ieșit desculță pe stradă, cu capul îmbrobodit într-o eșarfă

25 noiembrie 2021 19:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Geena Davis, frumoasa actriță din "Thelma&Louise", film în care a jucat alături de Susan Sarandon, a uimit la ultima ieșire în public. Starul de 65 de ani a avut o apariție cel puțin bizară pe străzile din Los Angeles: desculță, cu capul înfășurat într-o eșarfă și cu blugii pătați.

Fără pic de machiaj pe față și cu o figură îngândurată și tristă, Geena a încercat să fenteze "radarul" paparazzilor, dar nu a reușit. Aceștia au urmărit-o de când a plecat din casă și până s-a întors. A ieșit după mult timp în public, dar cu o ținută incompletă: nu a avut pantofi în picioare. Capul, însă, îi era îmbrobodit într-o eșarfă turcoaz, care îi acoperea și gâtul, și fruntea. Și când s-a întors, după ce și-a rezolvat treburile din oraș a apărut tot fără încălțăminte, semn că nu avea o pereche de rezervă în mașină, dar cu capul descoperit și un pahar în mână, de la o băutură răcoritoare sau un shake.

Gurile rele spun că Geena Davis suferă după finalizarea divorțului de fostul ei soț, medicul Reza Jarrahy. Cei doi sunt părinții a trei copii și și-au încheiat socotelile în urmă cu câteva săptămâni, deși sunt despărțiți din 2017.

Ultima apariție publică a vedetei de la Hollywood a fost în luna iunie, când a arătat impecabil la reuniunea “Thelma & Louise”, cu ocazia unei ecranizări speciale pentru aniversarea a 30 de ani de când a apărut filmul. 

Geena Davis are la activ patru mariaje eșuate. În afară de căsnicia cu medicul chirurg, care a început în 2001, aceasta a mai fost căsătorită cu cu Richard Emmolo, între 1982 și 1983, cu Jeff Goldblum, între 1987 și 1990, dar și cu Renny Harlin, între 1993 - 1998. Actrița are trei copii cu Reza Jarrahy, o fată de 19 ani și doi băieți gemeni de 17.

Mai multe