FOTO Gravidă sau deformată? Ce burtă ciudată are în costum de baie!

20 ianuarie 2015 13:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O celebră actriţă americană a fost surprinsă pe o plajă din Mexic, afişând o burtică aflată ori la început de sarcină, ori deformată de exerciţiile fizice.

După ce s-a despărţit anul trecut de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o căsnicie de 11 ani, Gwyneth Paltrow (42 de ani) a fost surprinsă încă din august 2014 în braţele unuia dintre creatorii serialului "Glee", Brad Falchuk.

Presa mondenă de peste ocean a scris încă de atunci despre idila celor doi, însă actriţa s-a arătat rezervată să vorbească în interviuri despre noua sa cucerire, preferând să păstreze misterul.

Însă Gwyneth Paltrow nu va mai putea să-şi păstreze discreţia mult timp, mai ales după ce a fost surprinsă de fotografi pe o plajă din Mexic, unde îşi petrece vacanţa, alături de buna sa prietenă Crystal Lourd. Burta umflată a actriţei alimentează zvonurile conform căreia ar fi dispusă să înceapă un nou capitol în viaţa sa şi să devină din nou mamă.

O altă variantă ar fi ca exerciţiile fizice în exces, la care a apelat pentru a trece peste divorţul de Chris Martin, să o fi deformat în halul acesta. Gwyneth Paltrow a fost căsătorită cu el timp de 11 ani şi are doi copii: Apple (10 ani) şi Moses (8 ani).

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Mai multe