FOTO Iată ce siluetă se poartă anul ăsta! Formele voluptuoase, precum ale cântăreţei Jennifer Lopez, sunt idealul feminin în modă

24 ianuarie 2015 21:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Femeia „şnur” nu mai este demult la modă. Experţii în modă consideră că, în ciuda kilogramelor în plus, formele voluptuoase sunt mai atrăgătoare.

De-a lungul timpului, copertele revistelor era mereu „ocupate” de femei celebre şi slabe, cu siluete de invidiat. Însă, după ce au analizat trupurile „femeii perfecte” de-a lungul a 100 de ani, experţii au decis: silueta cu „fund mare” e la modă în 2015. Silueta clepsidră cu posterior proeminent şi talie subţire le-a adus succesul multor vedete. Iar cel mai bun exemplu este Jennifer Lopez, care nu-i deloc complexată că nu arată precum fotomodelele din catalogul Victoria’s Secret. Vedeta americană în vârstă de 45 de ani are cel mai celebru fund din showbizul mondial, pe care l-a asigurat pentru suma de 30 de milioane de dolari. Aşadar, frumuseţea femeii stă într-un fund mare, fapt dovedit şi de cercetătorii britanici.

Posteriorul proeminent şi formele generoase, precum ale lui J.Lo (45 de ani), formează femeia perfectă.

Mai multe