Foto Imagini interzise minorilor! Miley Cyrus a renunţat la haine pentru a-şi promova noul album

5 iunie 2019 10:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, este o artistă controversată care nu se teme de critici. Cândva îndrăgită de copiii din întreaga lume pentru că a dat viaţă personajului Hannah Montana, cântăreaţa a renunţat de mult la imaginea de fată cuminte şi a adoptat o atitudine mai îndrăzneaţă. Ultimele fotografii încărcate de către artistă pe pagina personală de Instagram, pentru a-şi promova albumul, demonstrează că Miley a lăsat în urmă cântecele pentru copii şi se adresează unei alte categorii de vârstă.

Miley Cyrus lansează un nou album şi se ocupă personal de promovarea intensă a acestuia în spaţiul virtual, aşa cum o face şi Rihanna de fiecare dată când lansează un nou produs cosmetic marca Fenty.

Fosta cântăreaţă de muzică country a renunţat de ceva vreme la blugii largi, cămăsile în pătrăţele şi cizme de cowboy în favoarea hainelor provocatoare. Pentru a-şi promova noul album, Miley a ales să se prezinte în faţa prietenilor virtuali într-un mod cât mai lipist de inhibiţii, aşadar s-a dezbrăcat şi a folosit nişte fructe pentru a-şi acoperi corpul.

Într-una dintre imaginile încărcate pe Instagram, Miley nu poartă tricou, iar în dreptul sânilor ţine două jumătăţi de grefă, afişând o atitudine jucăuşă. Într-o alta abodmenul ei lucrat intens la sală este uns cu sclipici, iar în dreptul zonei inghinale artista ţine o banană.

Artista a anunţat că va colabora în viitor cu o fundaţie care luptă pentru apărarea drepturilor femeilor şi cu o organizaţie care oferă consiliere parentală, relatează dailymail.co.uk.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret

Miley şi Liam au avut o relaţie cu năbădăi. Până nu demult, ei au locuit împreună cu şapte câini, doi porci şi doi cai de statură mică în vila din Malibu, care a fost arsă din temelii de incendiile necontrolate din noiembrie 2018. În cele din urmă au hotărât să lase micile neînţelegeri în urmă şi să facă pasul cel mare. S-au căsătorit în luna decembrie a anului trecut, iar ceremonia a avut loc chiar în reşedinţa lor din Franklin, Tennessee, invitate fiind doar rudele foarte apropiate.

Povestea lor de dragoste a fost una demnă de un roman. S-au îndrăgostit la prima vedere, în anul 2010. În anul 2012, Liam a cerut-o de soţie şi s-au logodit. Doi ani mai târziu s-au despărţit, iar Miley şi-a înnecat tristeţea în droguri şi alcool pentru o scurtă perioadă de timp. S-au împăcat îna nul 2015 şi de atunci au fost de nedespărţit.

Citeşte şi

Miley Cyrus șochează din nou! S-a fotografiat complet goală, alături de un patruped

Miley Cyrus s-a logodit cu Liam Hemsworth: «Sunt foarte fericită»

Mai multe