FOTO Îşi poate distruge căsnicia dintr-o prostie! Robin Thicke, prins în «ofsaid» cu o blondă

31 august 2013 14:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De câteva zile, în viaţa simpaticului Robin Thicke (36 de ani), interpretul hitului "Blurred Lines" e furtună. El a avut proasta inspiraţie să se pozeze cu o tânără din New York, la petrecerea după MTV Video Music Awards de duminica trecută, fix când îi punea mâna pe fund.

Lana Scolaro, o studentă obişnuită cu petrecerile starurilor, a făcut câteva fotografii cu Thicke, apoi le-a postat pe Instagram. Numai că cineva a observat în oglinda din spatele lor că solistul i-a apucat-o de fund şi i-a dat mesaj soţiei acestuia, Paula Paton (37 de ani).

"Ştiam că mâna lui e pe fundul meu. Am postat poza pe Instagram şi nu am remarcat reflexia. Nu m-am gândit că va cauza atâta discuţie", a declarat Lana Scolaro, care îl ştia pe Thicke de o săptămână dinainte de incident. "Avem prieteni comuni", a spus ea.

Interesant este că în timp ce presa internaţională vuieşte despre acest incident, Robin Thicke şi Paula Patton refuză să facă vreo declaraţie publică. cei doi şi-au luat copilul de trei ani şi au plecat în vacanţă.

Mai multe