FOTO Lady Gaga, linsă şi pipăită pe fund de o femeie

27 noiembrie 2014 14:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a oferit un veritabil show erotic într-un club de noapte din Paris, spre deliciul spactatorilor, care au admirat-o în timp ce era pipăită şi linsă pe fese de către o femeie din public.

Lady Gaga (28 de ani) nu încetează să şocheze la fiecare apariţie a sa, prin costumaţiile extravagante, prin numărul mare de tatuaje (17) sau prin gesturile pe care le face în faţa camerelor foto şi video.

La fel s-a întâmplat şi în urmă cu trei zile, la Paris, când artista a susţinut un concert privat, în clubul de noapte VIP Room. Îmbrăcată foarte sumar, cu un sutien în formă de scoici şi un dres din plasă, rupt, peste care şi-a tras nişte chiloţi tanga, Lady Gaga a dansat lasciv, s-a atins în zonele intime şi a făcut gesturi obscene către spectatori. Mai mult, ea s-a lăsat pipăită şi linsă pe fund de o femeie de culoare din public, care a urcat pe mica scenă improvizată, pentru a dansa alături de cântăreaţă.

Show-ul erotic nu a fost unul reuşit, căci kilogramele în plus şi tatuajele în exces i-au creat imaginea unei prostituate obosite. Pentru că spectatorii nu i-au prea apreciat prestaţia, Lady Gaga s-a refugiat lângă DJ, unde a început să consume vin şi să facă gesturi obscene.

Mai multe