FOTO Lewis Hamilton şi-a găsit iubită nouă

25 februarie 2015 20:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Hamilton s-a refăcut repede după ruptura sentimentală produsă la începutul lunii, zilele acestea afişându-se cu o tânără sexy la un eveniment monden. Chiar dacă în grupul de prieteni erau mai multe prezenţe feminine, Lewis a avut ochi doar pentru Daisy.

Pilotul de 30 de ani a câştigat în 2014 al doilea titlul de campion mondial şi toată lumea se aştepta să-şi pună ordine şi-n viaţa sentimentală, cerând-o de soţie pe Nicole Scherzinger. Dar, sportivul a amânat momentul şi în primele zile ale lui februarie a apărut anunţul că vedetele s-au despărţit. Oficial, motivul a fost timpul prea puţin petrecut împreună, programul fiecăruia fiind foarte încărcat, dar în realitate el nu dorea să-şi întemeieze o familie. 

Era singur din luna ianuarie

Oricum, relaţia cu Nicole a fost tumultoasă, presărată cu multe despărţiri şi împăcări spectaculoase, însă acum campionul de Formula 1 pare de neclintit. “Ea e cu inima frântă”, spun apropiaţii, confirmând faptul că Lewis nu mai vrea să revină la prima dragoste. 

Ca dovadă, la trei săptămâni distanţă, britanicul a participat la o gală, iar fotografii au fost pe fază şi l-au prins alături de Daisy Lowe. Din câte se pare, cei doi se simt foarte bine împreună şi s-au întâlnit şi de Ziua Îndrăgostiţilor. La recentul eveniment Hamilton le-a ignorat pe celelalte modele, fiind cucerit de frumuseţea femeii de 26 de ani, ce provine dintr-o familie de artişti şi este apreciată pentru apariţiile ei de pe podium, din diferite pictoriale sau reclame. 

Mai multe