FOTO Liz Harris, cadou sexy pentru Vieri

26 decembrie 2014 22:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscut drept unul dintre Don Juanii din fotbalul mondial, Christian Vieri, ajuns la 41 de ani, a agăţat ghetele-n cui, dar asta nu l-a făcut să-şi piardă din succesul pe care-l are în rândul femeilor.

”Bobo, pregăteşte-te că vin”. Acesta a fost mesajul scurt şi la obiect pe care apetisanta Liz Harris i l-a transmis pe un site de socializare fostului atacant. Acesta n-a rămas impasibil la cuvintele fetei, cu atât mai mult cu cât Liz i-a trimis şi o fotografie mai mult decât explicită prin care Vieri a înţeles care era scopul vizitei.

Cum a aterizat la Miami, Harris a avut grijă să-l mai stârnească un pic pe Vieri şi i-a trimis o fotografie şi mai incitantă. Imediat, pe contul lui Vieri, au început să curgă zeci de mesaje de felicitare pentru că Bobo a”reuşit” să mai combine o nouă starletă. 

S-a iubit numai cu femei celebre

Vieri a fost celebru nu numai prin prisma fotbalului. Jucătorul italian a avut mare trecere la femei dorite de milioane de bărbaţi. A reuşit să ”bifeze” nume grele din show-bizzul italian, toate prezentatoare tv, actriţe sau manechine. Printre cele care au trecut prin patul lui se numără Elisabetta Canalis, Elena Santarelli, Fernanda Lessa şi Melissa Satta.

Mai multe