FOTO Madonna, ţi s-a stricat aparatul de ras?

21 martie 2014 19:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Doamnelor, revine moda părului la subraţ! Cam ăsta a fost mesajul divei de 55 de ani postat pe Internet.

Madonna este într-o formă de zile mari la cei 55 de ani ai ei. Merge de patru ori pe săptămână la sala de forţă şi face zilnic cel puţin o oră de dans. Mănâncă doar preparate din fructe de mare şi nu se atinge de ouă, carne, pâine sau alte alimente procesate.

Susţine că nu a apelat în viaţa ei la chirurgia estetică, nu are silicoane şi recunoaşte că e dependentă doar de tratamentele cosmetice pe bază de plante.

Joi seara, după ce Lourdes (17 ani), Rocco (11 ani), David Banda (8 ani) şi Mercy James (8 ani) au adormit, Madonna s-a coafat şi şi-a făcut o poză cu telefonul. Probabil că se plictisea în vastul ei apartament din inima New Yorkului.

Actriţa Gaby Hoffman, de 32 de ani, s-a prezentat extrem de naturală la Independent Spirit Awards, la 2 martie 2014 (Foto: hepta)

Fotografia e extrem de sexy, în ciuda faptului că aparatul de ras nu a mai vizitat demult subraţul divei. O fi fost influenţată de Cameron Diaz, de 41 de ani, care peste tot unde merge se laudă cu „tufişul ei dintre picioare" pe care jură că nu o să-l tundă niciodată? Sau i-a plăcut de actriţa Gaby Hoffman, de 32 de ani, care şi-a etalat pilozitatea la Independent Spirit Awards?

Mai multe