FOTO Omul-Lup fuge în pantofi cu degete

12 mai 2014 18:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă locuieşti în Cetatea filmului, până şi joggingul trebuie să fie un prilej să te dai în spectacol! Ia uite cu ce se încalţă Hugh Jackman, Scarlett Johansson şi Kate Hudson când ies la alergare.

Ultima fiţă în materie de încălţăminte sport: adidaşii cu degete. Costă doar 12 $ (38,5 lei) şi pot fi comandaţi de pe Internet. Chiar dacă arată un pic ciudat şi atrag privirile tuturor, pantofii sport fabricaţi de firma Vibram i-au cucerit pe deplin pe Omul-Lup, Hugh Jackman (45 de ani), pe vampiriţa Kristen Stewart (24 de ani), pe graviduţa Scarlett Johansson şi pe actorul Matt Bellamy (35 de ani).

Kate Hudson, 35 de ani, îşi ia adidaşii cu degete inclusiv la cumpărături

Întrebat de paparazzi de ce s-a încălţat aşa, Hugh Jackman a spus că "sunt foarte comozi şi nici nu îi simte în picioare. Papucii au un singur inconvenient: au talpa prea subţire pentru drumurile accidentate, în rest sunt impecabili pentru sport.

Scarlett Johansson, 29 de ani

Pantofii au fost lansaţi în 2005, însă nu s-au bucurat de succes decât în urmă cu un an. Ieftini, uşori şi rezistenţi la umezeală „adidaşii cu cinci degete" au devenit extrem de populari la Hollywood. Sunt realizaţi din material sintetic şi îmbrăcaţi într-un cauciuc extrem de moale şi elastic.

Mai multe