FOTO "Păpuşa Barbie" umană, desfigurată în bătaie de doi indivizi

5 noiembrie 2014 14:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Valeria Lukyanova, cunoscută în toată lumea datorită asemănării ei cu păpuşa Barbie, a trecut recent printr-o întâmplare terifiantă.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, susţine că a fost snopită în bătaie de către doi bărbaţi care au urmărit-o după ce a ieşit din casă.

Fata crede că, de doi ani, este ţinta unei campanii în care sunt implicate mai multe persoane anonime care o ameninţă şi o sună la ore târzii din noapte. "Am fost atacată când mă întorceam de la un magazin. După ce am format numărul de la interfon, un bărbat s-a năpustit din senin asupra mea. Nu mi-a spus nimic şi nu a încercat să mă jefuiască.

S-a întâmplat totul într-o secundă. M-au lovit în maxilar şi în cap şi m-au strâns de gât. Dacă nu apărea un vecin de-al meu, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat", a declarat tânăra, potrivit Daily Mail.

Ucraineanca Valeria Lukyanova a devenit o celebritate în toată lumea datorită asemănării ei cu păpuşa Barbie. Totuşi, fata declară, de câte ori are ocazia, că nu şi-a făcut decât o operaţie, cea de mărire a sânilor, şi că restul trăsăturilor e primit de la Mama Natură.

Vezi aici mai multe poze cu ea bătută

Mai multe