FOTO Renée Zellweger, transformare șoc pentru rolul unei criminale. S-a îngrășat 15 kg și a fost "desfigurată" la machiaj

17 octombrie 2021 21:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Renée Zellweger, 52 de ani, e de nerecunoscut. Actriţa care a câştigat un premiu Oscar, anul trecut, a fost surprinsă la filmări. Ea s-a îngrăşat 15 kilograme, foloseşte machiaje şi costume speciale pentru a o interpreta pe criminala Pam Hupp.

Renée se depăşeşte pe ea însăşi în filmul ”The Thing About Pam” în care interpretează rolul unei criminale condamnate pentru faptele ei. Practic, Zellweger este de nerecunoscut în pielea personajului pentru că şi-a ”reconfigurat” trăsăturile faciale: are nasul modificat, pomeţii măriţi şi mandibula mai lăsată.

Actriţa britanică joacă rolul criminalei Hupp, care a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru împuşcarea unui bărbat imobilizat în scaun cu rotile şi în cursul acestui an a pledat nevinovată pentru uciderea prietenei ei, Elizabeth Faria.

Aceasta din urmă a fost ucisă cu 55 de lovituri de cuţit şi poliţia a găsit amprentele lui Hupp la faţa locului. Actriţa Renée Zellweger, 52 de ani, şi-a găsit iubit în această vară.

Ea s-a îndrăgostit de cel mai cunoscut mecanic auto din Regatul Unit şi din SUA. Actriţa a fost surprinsă în iulie 2021, în compania lui Ant Anstead, 42 de ani, în Laguna Beach, California.

Ea a fost măritată cu Kenny Chesney (în 2005 şi tot în 2005 au şi divorţat). 

Renée s-a născut la 25 aprilie 1969, în Katy, Texas, SUA, şi a câştigat de-a lungul carierei două premii Oscar, patru Globuri de Aur şi două premii BAFTA.

Actriţa care are o avere de 90 de milioane de dolari, locuieşte în Marea Britanie unde este implicată în mai multe proiecte cinematografice. Actualul ei iubit, Ant Anstead, de 42 de ani, este realizatorul emisiunii ”Maşini pe alese” (Wheeler Dealers) difuzate în România de postul Discovery.

Anthony Richard Anstead prezintă emisiunea difuzată de Channel 4 împreună cu vânzătorul de maşini Mike Brewer. 

Mai multe