FOTO Sânii au făcut-o să fie următoarea fată Bond

5 decembrie 2014 21:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Agentul 007 preferă franţuzoaicele! Sânii ei voluptuoşi şi zâmbetul ştrengar i-au adus actriţei Léa Seydoux rolul mult râvnit în noul film din seria „James Bond”.

Nu-i de mirare că producătorii au ales-o pe franţuzoaica de 29 de ani să joace în noul film din seria agentului 007. Are toate atuurile fizice să-l seducă pe cel mai cunoscut spion din toate timpurile: privire misterioasă, zâmbet ştrengar şi, cel mai important, un bust impresionant. După ce Léa Seydoux a fost înlocuită de Noomi Rapace în filmul „Fata cu dragon tatuat” (2011), din cauza sânilor ei voluptuoşi, că tot ei o califică să joace alături de actorul Daniel Craig (46 de ani), în cel de-al 24-lea film James Bond, “Spectre”.

Dacă pe vremea când se despuia în filmele franţuzeşti, nimeni nu-i dădea nici o şansă, iată că superba Léa, cu o avere de 215 milioane $, s-a transformat într-o bombă sexy. Actriţa va juca rolul unei femei fatale, alături de o altă actriţă seducătoare, Monica Bellucci, în vârstă de 50 de ani. Pelicula, care va fi turnată în Marea Britanie, Italia, Mexic şi Maroc, va fi lansată pe 6 noiembrie 2015.

Mai multe