FOTO Sora lui Beyonce, cu sânii pe afară la propria nuntă

17 noiembrie 2014 12:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Solange Knowles (28 de ani), sora mai mică a lui Beyonce (33 de ani), a dansat la propria nuntă până i-au ieşit sânii afară din rochie.

Zi mare în viaţa surorii mai mici a lui Beyonce! Duminică, 16 noiembrie, Solange Piaget Knowles -a căsătorit cu iubitul său mult mai în vârstă, Alan Ferguson (51 de ani), un regizor de videoclipuri muzicale.

Toţi cei 200 de invitaţi la ceremonie, care a avut loc în New Orleans, au fost îmbrăcaţi în alb, inclusiv Beyonce, soţul său, Jay-Z şi fiica lor în vârstă de doi ani, Blue Ivy. Cei doi miri au sosit pe biciclete albe, cea a lui Solange având în faţă un coş în care era un buchet de flori.

Eleganţa ceremoniei religioase, din clădirea veche de 167 de ani Marigny Opera House, a fost eclipsată de năduful că care cei prezenţi s-au incins ulterior la dans, pe străzile oraşului, târziu în noapte. Entuziasmată, mireasa a uitat că poartă o rochie cu un decolteu foarte generos, din care i-au ţâşnit sânii, spre bucuria fotografilor prezenţi la eveniment.

Solange Knowles a cochetat şi ea cu muzica şi a compus multe dintre melodiile formaţiei Destiny's Child, în care a cântat mult mai cunoscuta sa soră, Beyonce. Mai mult, Solange a cochetat şi actoria şi lumea modelingului. Ea a mai fost căsătorită, în 2004, cu Daniel Smith, cu care are un fiu.

Mai multe