FOTO: Top cinci sportive care au pozat în reviste pentru adulţi!

1 ianuarie 2015 18:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unele atlete au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte bune în disciplina pe care o practică, dar şi că posedă un fizic de invidiat. De aceea ofertele pentru a realiza un pictorial nud nu au întârziat să apară, iar „Click!” vă propune un top cinci al sportivelor care au încântat privirile fanilor.

În clasamentul neconvenţional pe ultima poziţie e Torrie Wilson. Acum în vârstă de 39 de ani, ea şi-a început cariera ca fitness model şi în 1998 a câştigat mai multe titluri după care a devenit wrestler profesionist. A apărut de două ori pe coperta Playboy, în 2003 şi 2004.

Pe locul patru se află Maria Butyrskaya. Patinatoarea din Rusia a câştigat titlul mondial în 1999, de trei ori Europeanul şi de şase ori campionatul naţional. În 1998 a acceptat propunerea de a apărea dezbrăcată în revistele pentru adulţi, oferta fiind la scurt timp după ce a ocupat locul patru la Olimpiada de Iarnă.

Amanda Beard se află pe podium. La 14 ani a câştigat medalia de aur la Olimpiadă, apoi a doborât de două ori recordul mondial la proba de 200 de metri bras. A participat la alte patru Olimpiade şi a luat şapte medalii. În 2007 a apărut pe coperta Playboy şi a mai realizat câteva pictoriale nud pentru o organizaţie ce apără drepturile animalelor.

Gabrielle Reese e pe poziţia a doua în clasamentul all-time. Jucătoare profesionistă de volei pe plajă şi model, ea a apărut în numeroase reviste. A câştigat mai multe titluri sportive şi a devenit cunoscută după ce cei de la Elle au inclus-o pe lista celor mai frumoase cinci femei din lume. În 2001 a pozat pentru publicul masculin, iar ediţia respectivă s-a vândut ca pâinea caldă.

Locul unu, echipa Germaniei. Romy Tarangul, Nicole Reinhardt, Katharina Scholz, Petra Niemann sunt cele patru nemţoaice din echipa Olimpică, ele dezgolindu-se pentru Playboy-ul din 2008. Petra a luat argintul la campionatul mondial de navigaţie, Nicole a câştigat şase medalii de aur la proba de canoe, plus aurul la Olimpiada de Vară din 2008. Romy e o judoka foarte bună, a obţinut argintul la Europene şi primul loc la Mondialul din 2008. Katharina a jucat hochei pe iarbă şi a cunoscut supremaţia la Europene.

AICI E GALERIA FOTO

http://www.click.ro/foto/sportive-ce-au-renuntat-la-haine

Mai multe