FOTO Un adolescent sobru care a devenit un reputat actor şi mare cuceritor!

11 martie 2013 6:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Astăzi are 68 de ani şi este unul dintre cele mai mari nume din Cetatea Filmului. A reuşit să-şi facă singur un nume şi să nu fie etichetat drept fiul nei legende a Hollywood-ului.

Acest mare actor era, în adolescenţă, un tânăr sobru, cu un zâmbet cald şi privire pătrunzătoare, după cum se poate vedea şi dintr-o imagine de arhivă, făcută pe vremea când avea doar 18 ani.

Adolescentul s-a transformat, în anii, într-unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood şi un adevărat Don Juan, având alături acum, o frumuseţe recunoscută din cinematografia mondială.

Este fiu unei legende a Hollywood-ului. A călcat pe urmele celebrului său tată, Kirk, şi a reuşit, graţie talentului său, să se impună în cinematografia mondială. A debutat în film în anii 1960-1970, dar faima mondială a venit odată cu pelicula "Romancing the Stone", din anul 1984, unde a avut-o ca parteneră pe Kathleen Turner.

A fost recompensat cu numeroase permii internaţionale. A primit patru premii Golden Globe. De asemenea, are în CV-ul său şi două premii Oscar - în 1975 a premit Oscarul pentru cel cel mai bun producător graţie peliculei "One Flew Over the Cuckoo's Nest" şi 1987 a fost desemnat cel mai bun actor graţie rolului jucat în filmul "Wall Street.

A apărut în filme de mare succes precum "Fatal Attraction", "War of Roses", "Basic Instinct", "Disclosure" şi multe altele, unde a avut parte de partenere care mai de care mai seducătoare şi mai talentate.

În 2010 a trecut printr-o grea suferinţă, fiind diagnosticat cu cancer la gât. A reuşit să învingă boala după tratamente chinuitoare.

În ceea ce priveşte viaţa personală, acest mare star a avut o relaţie de şase ani cu actriţa Brenda Vaccaro. În martie 1977, actorul, pe atunci în vârstă de 32 de ani, s-a însurat cu Diandra Luker, în vârstă de 19 ani. Fiul lor, Cameron, s-a născut în anul 1978. Cei doi au divorţat în anul 1995.

Din anul 2000, reputatul star formează o familie fericită alături de una dintre cele mai seducătoare vedete de la Hollywood, şi anume Catherine Zeta Jones. Cuplul are doi copii - Dylan şi Carys.

Acest extraordinar actor este Michael Douglas.

Mai multe