FOTO Un fotbalist celebru şi-a făcut vacanţa la Braşov cu logodnica româncă

26 decembrie 2014 19:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mijlocaşul belgian Axel Witsel (25 de ani) se iubeşte de mult timp cu Raffael Szabo (24 de ani), o tânără de origine română. De Crăciun, cei doi au fost surprinşi în ţara noastră, acasă la Raffaella şi pe pârtiile din Poiana Braşov.

Românca l-a însoţit pe iubitul ei şi în Brazilia, la Campionatul Mondial, acolo unde naţionala lui Witsel a ajuns până în sferturile de finală. Între timp, Raffaella a rămas însărcinată, iar cei doi pun la cale şi nunta, programată pentru vara anului 2015. Până atunci, românca l-a convins pe Axel să-şi petreacă o vacanţă de neuitat pe plaiuri mioritice.

VEZI O GALERIE FOTO CU WITSEL ŞI RAFFAELLA!

Iubita lui Axel Witsel s-a născut în Brasov, iar la vârsta de doi ani a emigrat alături de parinţii ei în Belgia. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani prin intermediul unor prieteni comuni şi de atunci sunt de nedespărţit. Fata chiar s-a mutat în Rusia pentru a fi alături de Axel, mijlocaşul evoluând din 2012 la Zenit Sankt-Peterburg.

Rafaella Szabo a studiat marketingul şi pe lângă limba română vorbeşte fluent franceza şi engleza. Are ca hobby călătoriile şi a recunoscut că înainte de a-l cunoaşte pe Witsel nu avea nicio treabă cu fotbalul.

„Nu mă interesa deloc acest sport, dar acum pot să vă explic şi ce înseamnă un ofsaid”, a povestit românca.

Axel Witsel a fost transferat de Zenit St. Petersburg de la Benfica pentru suma de 40 de milioane de euro în 2012.

Mai multe