Fotomodel celebru, deghizat în musulmancă pentru a-şi opera sânii şi ochii FOTO

30 iulie 2015 16:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este cel mai bine plătit top-model din lume şi nu concepe să iasă din casă neîngrijită. Aşa se explică de ce frumoasa braziliancă a dat fuga la Paris să-şi mai facă unele retuşuri la chip şi trup.

Gisele Bündchen a înţeles că celebritatea cere şi sacrificii. Nu se face ca un super model internaţional care are o avere de 340 de milioane de dolari să apară „defect” în pictoriale şi prezentări de modă.

Cel mai bine plătit manechin din lume, în vârstă de 35 de ani, a preferat să mai corecteze unele defecte tocmai în oraşul îndrăgostiţilor, la Paris. Blondina şi-a luat şi sora mai mică, Rafaela, să-şi opereze împreună sânii şi ochii la o clinică prestigioasă din capitala franceză.

Ca să nu fie recunoscute de paparazzi, cele două surori s-au camuflat în musulmance şi s-au îmbrăcat în burka (n.r. porta tradiţional musulman). Din păcate, jurnaliştii de la Daily Mail au descoperit detaliile care le-au dat de gol.

Chiar de ziua Franţei, la 14 iulie, Gisele a fost surprinsă coborând dintr-o maşină de lux. A doua zi, la 15 ani, din aceeaşi maşină, ajutate de acelaşi şofer, coboară două femei îmbrăcate în negru, care intră într-o clinică de înfrumuseţare. Acestea purtau sandale foarte decupate, un accesoriu interzis în cultura musulmană.

Surse din anturajul vedetei susţin că Gisele ar fi cheltuit circa 11.000 de dolari să-şi scoată pungile de sub ochi şi să-şi facă o operaţie de remodelare a sânilor.

Mai multe