FOTO/VIDEO EXCLUSIV Iubita lui Ciprian Tătăruşanu, cea mai sexy la petrecerea Stelei!

29 mai 2013 9:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Steliştii au sărbătorit cucerirea celui de-al 24-lea titlu de campioni din istorie atât alături de fani dar şi de iubite, în cadrul unei petreceri de anvergură care a avut loc după meciul de aseară.

După ce au ieşit campioni,au parcurs traseul de la Arena Naţională în Piaţa Constituţiei, acolo unde îi aşteptau mii de suporteri. Autocarul a ajuns la destinaţie la 22.30, după aceea urmând un foc de artificii. În autocar, şampania curgea în valuri, iar fotbaliştii se simţeau, într-adevăr, ca nişte adevărate vedete.

Apoi jucătorii au mers la hotelul pe care-l folosesc în perioada de cantonament de dinaintea jocurilor, unde s-au întâlnit cu familiile.

De acolo, au plecat spre Militari Residence Ballroom, locul stabilit pentru petrecerea în cerc restrâns.

Alături de ei au venit şi iubitele lor, întreaga scenă devenind un fel de expoziţie de sâni şi picioare care nu a trecut deloc neobservată.

Dintre toate domniţele sexy prezente, cel mai mult s-a remarcat Antoaneta, iubita portarului Stelei, Ciprian Tătăruşanu. Îmbrăcată cu o rochie transparentă, iubita portarului stelist a atras atenţia tuturor în timp ce a dansat alături de iubitul ei.

FOTO/VIDEO Fata lui Meme se iubeşte cu un dinamovist. L-a adus la petrecerea Stelei

EXCLUSIV VIDEO Vezi ce au mâncat steliştii la petrecerea pentru titlu!

VIDEO EXCLUSIV Cruduţa a primit botezul stelist! A participat la prima petrecere a echipei

Uite cum s-au distrat steliştii la petrecere:

Mai multe