Fratele Madonnei, reprimit în familie, după 7 ani petrecuți pe străzi

24 decembrie 2017 15:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fratele cel mare al Madonnei, Anthony Ciccone (61 ani) a fost reprimit în cadrul familiei după ce mai bine de 7 ani a trăit pe străzi, sub poduri, sau în clinici de dezalcoolizare. De nenumărate ori, a declarat că membrii familiei nu îi doresc binele, sau mai rău decât atât, l-ar prefera mort pentru că reprezintă o povară în plus pentru ei, fiind considerat oaia neagră.

Fratele mai mare al Madonnei, care s-a luptat timp de șapte ani cu dependența de alcool, a fost primit înapoi în sânul familiei.În toți acești ani a locuit pe străzile din Michigan, adăpostindu-se sub poduri. El a acuzat-o pe vedetă că nu este interesată de soarta lui și a afirmat că popriul lui tată ar fi fericit dacă ar muri din cauza frigului. Se pare totuși că disputa dintre frați a avut un final fericit. Fratele mai mic al Madonnei, Christopher a declarat recent că Anthony a fost internat o perioadă într-un centru de dezalcoolizare modern ,în care i s-a permis totuși să bea pe durata tratamentului. În urma internării, care a fost plătită de artistă, potrivit Dailymail.co.uk, starea de sănătate a lui Anthony s-a îmbunătățit considerabil, iar membrii familiei au acceptat să îi acorde încă o șansă, primindu-l înapoi. De alfel, însuși fondatorul centrului de reabilitare în care a fost internat Anthony a confirmat că acesta a plecat acasă.

"Lui Anthony i-a plăcut foarte mult aici, și s-a putut observa o îmbunătățire majoră în ceea ce-l privește. Centrul se ocupă riguros de cei care sunt vulnerabili în fața alcoolului", a declarat Karen McCarthy, membru fondator.

Anthony a ajuns pe străzi după ce și-a pierdut slujba pe care o avea la fabrica de vin al tatălui său. El a fost găsit întins pe spate și bând vin chiar din butoi. Revoltat de cele văzute, tatăl său l-a concediat pe loc, fără drept de apel. În plus, el a avut mai multe antecedente neplăcute cu oamenii legii. În anul 2013, s-a luptat cu agenții de poliție după ce aceștia i-au solocitat să părăsească un restaurant. În urma altercației, a fost transportat la spital unde medicii l-au cusut cu 9 copci, de-a lungul chipului.

Reprezentanții poliției din Michigan au declarat că, în momentul arestării, Anthony avea o alcoolemie în sânge de 0.40, ceea ce reprezintă de patru ori mai mult decât limita admisă în Michigan.

Mai multe