Frumuseţea a băgat-o în spital! Miss BumBum, în stare gravă din cauza unei operaţii estetice

3 decembrie 2014 14:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Andressa Urach (27 de ani), vedetă de televiziune în Brazilia şi fostă candidată la Miss BumBUm, este internată în stare foarte gravă într-un spital din São Paulo, din cauza unei infecţii contractate după o operaţie estetică.

Superba braziliancă, care s-a clasat pe locul doi la Miss BumBum 2012, un concurs de frumuseţe dedicat posterioarelor, a fost operată pe 21 noiembrie pentru a-şi scoate din coapse hidrogelul, o substanţă controvsersată, care se injectează pentru a conferi volum anumitor părţi ale corpului.

Deşi intervenţia chirurgicală părea că a decurs normal, la câteva zile de la externare, Andressa Urach s-a prezentat din nou la spital acuzând dureri foarte mari. Conform purtătorului său de cuvânt, vedeta a contractat o infecţie în timpul operaţiei şi a fost internată la Terapie Intensivă. În prezent, ea este sedată şi respiră doar cu ajutorul aparatelor.

În 2013, Andressa Urach a povestit tabloidului englez "The Sun" că a avut o aventură de o noapte cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, însă sportivul a negat afirmaţiile şi a dat-o în judecată.

Mai multe