Frumusețile latino celebre, pe covorul roșu al galei premiilor Latin Grammy!

20 noiembrie 2015 16:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ieri seara, în mijlocul Las Vegas-ului, o mare petrecere se dezlănțuia, pe ritmurile incitante ale muzicii latino, unde vedetele și-au scos din dressing cele mai sexy și mai provocatoare ținute de seară.

Vorbim de gala de decernare a premiilor Latin Grammy, ale cărei gazde au fost superbele Roselyn Sanchez și Jacqueline Bracamontes, două frumuseți latino reprezentative, care-au schimbat multe ținute de-a lungul serii, unele mai seducătoare ca altele.

Dar printre cei care-au apărut pe covorul roșu se numără și două cupluri foarte atrăgătoare – Jada Pinkett și Will Smith, care-a cântat pe scena Latin Grammy, și Zoe Saldana cu al ei italian Marco Perego. De asemenea, prezenți au fost și Ricky Martin și Casper Smart – din păcate, fără Jennifer Lopez la braț. Care sunt frumusețile latino care au atras toate privirile pe covorul roșu la gala de aseară?

Senzația serii a fost, însă, cuplul căsătorit Jada Pinkett și Will Smith, actorii care atrag privirile de fiecare dată pe covorul roșu. Uitați-vă doar la senzuala actriță, care-a ales o rochie midi argintie, cu aplicații strălucitoare, și transparentă, atât de prețioasă că seamănă cu o bijuterie! Actorul a și oferit un show muzical, cântând pe scenă melodia Fiesta.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum s-au îmbrăcat și celelalte vedete prezente la acest eveniment!

Mai multe