Frumuşica Selena Gomez a întors toate privirile pe stradă cu ţinuta ei

2 februarie 2018 15:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ultimii ani n-au fost uşori pentru cântăreaţa care are milioane de fani în întreaga lume. S-a retras de pe scenă în urma unor grave probleme de sănătate, a suferit un transplant de rinichi şi a vărsat un râu de lacrimi pentru eterna ei iubire, cântăreţul Justin Bieber.

Apele par să se fi liniştit acum, mai ales că bruneta de 25 de ani s-a întors în braţele artistului de 23 de ani. Mai mult, cântăreaţa l-ar fi lăsat pe The Weeknd pentru starul canadian. Pe plan profesional toate îi merg strună şi scoate hit după hit.

Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe vedetă pe străzile din Beverly Hills la o sesiune de shopping. Cufundată în gânduri, bruneta nu a luat în seamă armata de fotografi şi şi-a văzut liniştită de plimbarea ei. Selena a avut un outfit adolescentin, combinând o rochiţă simplă cu o pereche de teneşi albi. Cu un look natural, părul prins şi ochelarii pe ochi, bruneta a atras toate privirile în jur. Şi asta pentru că rochiţa cu imprimeu avea o crăpătură ce urca până aproape de lenjeria intimă şi totodată oferea o privelişte sexy şi asupra bustului.

Mai multe