Gafă teribilă! Credea că ține în brațe un copil, dar a avut parte de un șoc

9 mai 2016 9:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Michelle Georgina Mone, fondatoarea mărcii de lenjerie intimă Ultimo, a fost protagonista unei gafe de zile mari! Celebra blondă a avut parte de cel mai stânjenitor moment din cariera ei. Fostul supermodel a luat în brațe un „băiețel adorabil”, la un eveniment recent. Ea a vrut să facă o poză cu acel „copil”, însă rezultatul a fost unul neașteptat.

De fapt, nu era deloc un băiețel, ci un bărbat pitic, de 46 de ani. Soția lui a țipat la Michelle Mone: „Pune-l jos! Sunt nevasta lui”, relatează Mirror. Michelle era în cadrul unei conferințe, în fața a 3.000 de oameni, atunci când a gafat magistral.Bărbatul a venit la ea cu un buchet de flori, dar blonda a crezut că este un copil.

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76— Asian Correspondent (@AsCorrespondent) 9 mai 2016

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76

L-a luat în brațe și l-a pupat, fără să știe e un bărbat în toată firea. Cu toate acestea, fostul model susține că bărbatul nu s-a supărat și că miile de oameni prezenți s-au amuzat pe seama ei, fără să o acuze.

Mai multe