Gandalf a refuzat 1,5 milioane $ să cunune un miliardar

21 august 2016 21:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare! Sir Ian Mckellen, binecunoscut pentru rolul lui Gandalf, a mărturisit recent că a refuzat 1,5 milioane de dolari ca să oficieze o nuntă în SUA cu tematica ”Stăpânul inelelor”.

Ian McKellen (77 de ani), care îl interpretează pe Gandalf in trilogia ”Stăpânul inelelor”, are o avere de 55 de milioane de dolari şi ţine la prestigiul său de actor. El a povestit că a fost rugat de miliardarul Sean Parker (36 de ani), primul preşedinte al companiei Facebook şi cofondator al site-ului de partajare de fişiere muzicale Napster, să-l cunune. I-a oferit 1,5 milioane de dolari (circa 6 milioane de lei) pentru a se îmbrăca în costumul în care îl juca pe celebrul personaj Gandalf şi să oficieze ceremonia de căsătorie a sa cu tema ”Stăpânul inelelor”.

”M-a căutat printr-un prieten comun, dar nici nu am vrut să aud. Eu mă costumez numai şi numai în platoul de filmare”, a spus Sir Ian Mckellen. Parker a făcut o nuntă ca în poveşti cu frumoasa cântăreaţă Alexandra Lenas, de 27 de ani, dar nu a reuşit să-şi împlinească visul, chiar dacă este miliardar. Nunta magnatului a costat 9 milioane de dolari, însă cei 300 de invitaţi nu l-au putut vedea pe Gandalf, aşa cum mirele s-a lăudat. Ian McKellen, cunoscut din “Stăpânul inelelor”, “Hobbitul” şi  “X Men”, a dezvăluit în 1988 că este homosexual. 

Mai multe